«  
Högsommar | Mamma & Pappa på SPA-weekend
Lördag 27 Maj 2017
Var med Mormor till frissan | Mamma & Pappa på SPA-weekend
Fredag 26 Maj 2017


Kylig fika
Lördag 20 Maj 2017SVT Partiledardebatt
Måndag 15 Maj 2017

Måste vår demokrati vara underhållning?

Måste vi ha en form som kräver korta svar och schwungfulla repliker på tid? Förtjänar vi inte bättre än dessa infantila "dueller" som Mats Knutsson benämnde dem i söndags? Käftande i stället för samtal. Vuxna människor, våra partiledare babblar i mun på varandra och beskyller varandra som barn, utan att vi väljare för den skull blir särskilt klokare.

Den viktiga diskussionen om vårt lands framtid görs till billig underhållning. En Mello-variant där vi väl snart får rösta på vem vi tycker är bäst klädd, häftigast sminkad eller säger roligast saker. Mindre intressant blir vad som faktiskt sägs, vad partierna faktiskt vill göra.

Henry Bronett - Expressen Debatt


Tack och lov  (Macron 65%)
Söndag 7 Maj 2017


Första maj
Måndag 1 Maj 2017


SVT Opinion
Lördag 22 April 2017

Människor baserar ofta beslut på känsla, och bekräftar dem sedan genom utvalda fakta. Ändå – eller just därför – har vi ett ansvar att se till att faktabaserad kunskap ligger till grund för utvecklingen av vårt samhälle, skriver företrädare för bland annat vetenskapliga organisationer, företag och universitet.

Vi oroas av att känslor alltför mycket styr debatter på politiska arenor och i media; av att åsikter och fakta blandas ihop och ges lika tyngd i det offentliga samtalet. Det gör att polariseringen i samhället riskerar att öka och att beslut tas på felaktiga grunder.

I dag går hundratusentals människor i mer än 500 städer runt om i världen ut på gatorna för att visa sitt stöd för vetenskapen.Födelsedag 6 år
Torsdag 30 Mars 2017


Efter dagis
Måndag 6 Mars 2017


<< >>