Föregående 1 2 3 4 5 6 Nästa

Hem

Northrend - Wrath of The Lich King

2009-05-01
Första zonen i Northrend - Borean Tundra

Jag gillar det öppna landskapet, ofta med fredliga djur i stället för dom sedvanliga aggresiva bestarna.
Lätt att ta sig fram. Har även hittat mycket Cobalt mineraler som jag efter bearbetning kan sälja i tackor för 30-35 Gold på Auktionshusen.
2009-05-02
Man har tydligen lättat en aning på allvaret och fört in lite humor i den här expansionen. Båten här, är byggd på en jättelik sköldpadda, som sätter igång att simma, när man sänker ner morotsknippan framför nosen på den. Den går i trafik utefter kusten mellan Borean Tundra och Howling Fjord


Den här trevliga killen hade en del problem, som jag lyckades hjälpa honom att lösa.


2009-05-03
Det är som synes inte bara öppna landskap. Där nere bor det en massa Murlocs. Två olika fraktioner. Dom på högra sidan av viken, som är mina allierade, ligger i ständig fejd, med dom på den andra stranden. I vattnet finns det gott om hajar.


Murlocs.


Måste vara ett av dom roligaste uppdragen. Det här är jag, utklädd till Murloc. Viftande med en vit flagga, ska jag ta mig längst in i dom fientliga murlocarnas grotta och stjäla något, kommer inte ihåg vad.


2009-05-04
Tekniken går framåt även i den här världen. Den här sträckan trafikeras av flygmaskiner i stället för dom sedvanliga Gryphon-fåglarna.


2009-05-06
Nu har jag visst skildrat Northrend som rena idyllen. Så är det förstås inte. Allvaret och ondskan dominerar fortfarande. Och man måste slåss mot en massa elaka typer om man vill avancera i graderna. Har nu kommit till Level 74.


2009-05-06
Vi är nu klara med Borean Tundra och har förflyttat oss till Howling Fjord. I den här byggnaden, Utgarde Keep, kan man slåss i en sk Dungeon (5-manna raid) mot diverse fientliga figurer. Jag har tyvärr, än så länge, begränsad erfarenhet av sådana tillställningar. Hoppas att jag ska få möjlighet att utveckla den biten bättre framöver.


2009-05-07
Det var många nybyggare i Fort Wildemar, Howling Fjord. Den här Blacksmithen var inte särskilt hjälpsam.


2009-05-11
Äntligen har vi fått tillträde till den berömda, svävande staden Dalaran. Här finns portaler med vars hjälp man snabbt kan förflytta sig till alla andra huvudstäder inom Alliancen. Folkvimlet här, är nästan lika livligt som i Stormwind. Kommer fortsättningsvis att ha det här värdshuset som min bas. Dvs, jag har placerat min Heartstone här, så att jag med ett klick kan hoppa hit, varifrån som helst.


2009-05-12
För en avsevärd summa Gold har jag lärt mig att rida på en sådan här, Swift Frostsaber. Den är snabbare än den gamla och står bättre emot attacker från mobs, som man försöker passera utan att behöva stanna och slåss. Ridlektionerna är också en förutsättning för att sedan kunna fortsätta med flyglektioner.
2009-05-16
Har spenderat en mindre förmögenhet på flyglektioner och köpt en egen Gryphon, så nu kan jag flyga raka vägen till målet ovanför mobs och bestar. Fast ibland finns det ju förstås flygande bestar också. Blev nerskjuten av en sådan i dag.

Bilden är tagen i trevliga lilla Amperpine Lodge belägen i vackraste och bästa zonen hittils, Grizzly Hills.


2009-05-19
Min trogna tama tiger, som nu har hjälpt mig hela vägen ända från level 10, ska få ta det lite lungt ett tag och vila ut i stallet. I stället ska den här nytämjda yngre förmågan få ta en del av jobben framöver. Förhoppningsvis kommer hans ögon att skrämma skiten ur mobsen. Vi är nu i Zul'Drak, en stor stad i ruiner, inget trevligt ställe. Vi ska befria den där gigantiska noshörningen som fienden håller fastkedjad.


Uppdraget slutfört.


2009-05-19
När jag ändå var i tämjartagen utökade jag mitt stall med en Gorilla också. Den har lite andra färdigheter. Tigern är bra på att skada och döda motståndarna men Gorillan är bättre som sk tank, det vill säga att dra på sig aggression, så att motsåndarna står och bankar på honom och inte på mig. Då kan jag stå på avstånd och mala ner dom med pilar. Har nu rest vidare till djungellandet Sholazar Basin.

Till det här speciella uppdraget hade jag dessutom fått tillfällig förstärkning av Dajik, som hela tiden levererade visdomsord:
'We came for something, yes? Can't remember.'
'In case you wonder, wasp sting not feel so good. No need to try.'
'Time for more smart Dajik tip! Make sure thing dead before reach in mouth for loots.'
'Lot of strong Frenzyheart here. Dajik taught most of them. First time I teach something like you though. You not a Frenzyheart, you know.'
'There reason Frenzyheart not chase back chickens. Look kind of dumb to lose to chicken.'

2009-05-18
Level 80 - Efter nästan fyra månaders intensivt spelande.Föregående 1 2 3 4 5 6 Nästa

Hem