Föregående 1 2 3 4 5 6 Nästa

Hem
2010-10-24
Plötsligt droppade Battered Hilt i instancen Pit of Saron. Det är en väldigt sällsynt drop som jag hade turen att vinna. Den startar en lång Quest-kedja som leder till ett av dom mest eftertraktade svärden i spelet (Quel'Delar).

Tidigare kunde den säljas för enorma summor på Auktionshusen men nu så här nära expansionen är den inte värd på långa vägar lika mycket så jag valde att behålla den själv. Fick i alla fall en dags kul sysselsättning och kan åtminsone stila med svärdet i en månad eller två. Det är mycket snyggare än min gamla polearm.


Förklädd till Horde inne på deras värdshus (en Quest gjorde det möjligt).


2010-09-08
Raid (25-manna) med ny guilden i IceCrown Citadel. Vi klarade av dom fyra första bossarna. Här ska vi snart ta oss an Lady Deathwhisper.


2010-09-01
Under sommaren har jag dragit upp och utrustat en ny karaktär av hybridklassen Druid. Det är en klass som kan spela flera olika roller. Den byter roll genom att byta skepnad (shapeshift). Funderade lite på att börja agera healer, men efter att provat lite är jag tveksam. Det är en ganska stressig och pressande roll. Misslyckas healern är det nästan garanterat att hela gruppen slås ut.


Skiftat till Tree-form och därmed rollen som healer.
Moonkin-form. Ranged dps -dvs utdela skada från avstånd.

En kort stund kan Druiden ta hjälp av tre stycken Treeants.


2010-06-12
Senaste månaderna har jag kört väldigt mycket Heroic Dungeons och tjänat ihop en massa Emblems och Gold, som jag sedan har investerat i utrustning. Nu är jag i princip maximalt utrustad, kan inte få tag på bättre 'gear' utan att delta i dom tyngsta raiderna.

Så fullt utrustad, just inga mer achivements eller titlar att sträva efter och nästan trött på att springa igenom samma Dungeons om och om igen.
Vad göra? Försöka komma igång med raidandet eller vänta på nästa expansion (Cataclysm)? Eller dra igång en ny gubbe kanske.Senaste nyförvärven:
Ahn'kahar Bloodhunter's Spaulders - Inköpt av vendor för 60 Emblem of Frost.
Draconic Bonesplinter Legguards - Material från Auktionshuset för 12000 Gold.
Rock-Steady Treads - Material från AH för 7000 Gold.

Dom två senare tillverkade av gamla kompisen Sinzi (dan innan Reunion upplöstes)
utifrån LW-pattern som hon raidat till sig i Icecrown Citadel.


2010-06-09
Så föll även guilden Reuinion samman. Ett stort antal medlemmar ville börja med 'Hardcore raiding' i Icecrown Citadel, vilket är trendigt just nu. Har nu gått med i guilden Mad Hatters och tillsammans med dom var jag med i en 25-manna raid i Icecrown Citadel. Dock bara i en lättare form utan att ge sig på bossarna (sk rep run), men kolla vem som toppar DPS vid det här tillfället.


2010-05-25
Ytterligare en fin Achivement. Hade gett upp flera gånger men till slut fick jag ändå ihop alla quest. Titeln Loremaster är en av dom tyngre. Tidvis kryllar det av folk med en titel som är trendig för tillfället, men det kommer aldrig att krylla av Loremasters.


2010-05-11
En sen natt lyckades en 40-manna raid dräpa alla Hord ledare, vilket gav mig en radda fina Achivements.


2010-03-02
Alla uppdrag går inte ut på att slåss, här gällde det att samla ihop ett gäng pingviner. För ett säsongsevent minns inte vilket.


2010-02-26
Har varit lat när det gäller att utbilda mig i olika yrken. Det enda jag hade slutexamen i var mining. På sista tiden har jag avlagt examen i så många som är möjligt. Leatherworking, First Aid, Cooking samt Fishing. På bilden fiskar jag Nettelfish i Sholazar Basin.


2009-12-13
Guildmastern gillade inte att vi gick lite för oss själva utan tjatade hela tiden på oss att deltaga i sådant vi inte kände oss riktigt mogna för. Det blev särskilt jobbigt för vår duktiga och eftertraktade gruppledare, så till slut lämnade han guilden tillsammans med tre av oss andra och startade en egen (Reunion). Efter en vecka har vi nu 60 stycken medlemmar och strävar inte efter att bli mycket större.

På bilden nedan har vi den omtalade gruppen tillika ledningen för den nystartade guilden:
- Längst till vänster, jag själv.
- Längst bort i bild, vår suveräna gruppledare och tank, paladinen Supradictus (32 år från Slovenien).
- Till höger om mig, lilla gulliga huntern Sinzi (23 år från Rumänien).
- Till höger om henne, vår otroligt skickliga healer, druiden Lynden (21 år från Holland).
- Notera också tvillingarna Garm och Hati, Sinzis och min Pet (vi har båda flera olika men brukar använda dom här när vi är tillsammans).


2009-12-05
Den gamla guilden (gillet) upplöstes så efter att ha gått ensam ett tag gick jag med i en nystartad guild, Bludgeoned To Death. En driven guildmaster fick den att snabbt växa till över 200 medlemmar. Jag hade dock turen att hamna i en liten grupp som tillsammans började slåss i sk Dungeons. Sådana som jag knappt vågat mig in i tidigare, av rädsla för att göra bort mig, men tillsammans med det här gänget gick det jättebra.


2009-11-25
Min main character är en Hunter -här är en video från YouTube gjord av en annan Hunter.2009-10-21
For the Alliance. En 40-manna raid mot ledarna av Horde. Gick dock inte så bra, dålig stridsledning.


Föregående 1 2 3 4 5 6 Nästa

Hem